При споделяне във Фейсбук виждате стара снимка

При споделяне във Фейсбук виждате стара снимка

Тагове: Фейсбук

Случвало ли Ви си е при споделяне да виждате стара снимка? Например при споделяне на началната страница. Това е така, защото при първото споделяне във Фейсбук ще кешира снимката. За това при първото споделяне също не виждате снимката в поста си.  За да изчистите кеша за страницата, която споделяте влезте в инструмента за споделяне на Фейсбук:

Sharing Debugger

Въведете адрес на уеб страницата в полето и натиснете бутона "Debug". След това натиснете бутона "Scare Again".

Вече трябва да виждате новата снимка. Повече можете да прочетете в документацията на Фейсбук.

Източник: https://developers.facebook.com/docs/sharing/webmasters/images/


00

Коментари