Поддръжка

Професионална грижа и поддръжка за вашия сайт

След като сайта е създаден и качен в мрежата, от огромно значение се явява грижата и поддръжката на неговото съдържание и техническо състояние. В много случаи този процес се изоставя от собствениците на сайта, което води до видимо изоставяне на сайта в класирането в търсещите системи и загуба на аудитория и позициониране. Ние Ви предлагаме абонамент за техническа и информационна поддръжка на Вашия сайт. Чрез него Вие получавате сигурност и надеждност, че сайта Ви ще бъде постоянно онлайн и ще функционира коректно. Ще бъде извършван мониторинг за здравето на сайта. Мониторингът за сайтовете разработени от РОНА СОФТ е по-подразбиране. Следенето на  имейлите създадени към Вашия домейн, също подлежат на мониторинг, за да се осигури нормалното функциониране на услугата, включително създаване на нови акаунти, следене на пощите да не изчерпят назначеният им обем на сървъра и модифициране на стари имейл акаунти такива.

От съществено значение за един развиващ се уеб сайт е той да представя редовно ново и интересно съдържание на своите читатели. В нашия абонамент сме включили дейности като редакция и добавяне на ново съдържание за новини, блог теми, обновяване и добавяне на продукти, услуги  и т.н.

Наред с това, в поддръжката на уеб сайт могат да бъдат включвани и следните услуги:

Добавяне, редакция, копирайтинг и SEO на статии, услуги, новини и продукти;
Осигуряване на необходимата квота за имейлите Ви , когато сте близо до изчерпване на квотата си;
Професионално въвеждане на съдържание с нужните заглавия и описание съобразени със SEO стандартите;
Изготвяне на нови страници и подстраници;
Изготвяне на статии с уникално съдържание;
Популяризиране в социалните мрежи;
Създаване на допълнителни копия за възстановяване на информация от предишни дати, следствие на непредвидени инциденти;
Мониторинг на всички услуги, необходими за нормалното функциониране на Вашия уеб сайт и електронна поща.

Цените за техническа и информационна поддръжка на уеб сайт зависят от обема на договорените дейности, които ще извършим, както и от периодичността и количеството информация подлежаща на обновяване.

Предлагаме месечни, шестмесечни и годишни абонаментни планове.

За повече информация може да се свържете с нас.